luni, 26 septembrie 2016

Programul de lecturi publice al USR pe 2016
Începând cu luna septembrie 2016, se reia programul de lecturi publice al USR. Programul se derulează până în luna decembrie 2016. Vor fi 104 lecturi publice, repartizate filialelor proporţional cu numărul de membri. Comitetul de Conducere al filialei va decide beneficiarii acestor lecturi. Fiecare lectură publică va fi plătită cu 200 lei (net). Cererile depuse vor avea aprobarea preşedintelui filialei şi trebuie să conţină informaţii despre locul şi ora desfășurării evenimentului, afişul, comunicat de presă (dacă este cazul), fotografii din timpul desfăşurării evenimentului, ecouri în presă (dacă este cazul). Plata se va face în baza unui contract de drepturi de autor incheiat cu USR. Pentru aceasta, va fi nevoie de telefonul sau adresa de e-mail ale solicitantului, copie după cartea de identitate, contul bancar unde se va vira suma.
Filiala Bucureşti – Critică, Eseistică şi Istorie Literară va avea dreptul la 6 lecturi.
Întrucât nu sunt prevăzute criterii care să facă departajarea între membrii filialei, am optat pentru a onora solicitările în ordinea în care ne-au fost adresate.
Îi rugăm pe cei interesaţi să depună o cerere scrisă la sediul filialelor din Bucureşti până în data de 15 octombrie 2016.

Comitetul de Conducere al Filialei Bucureşti – Critică, Eseistică şi Istorie Literară

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu